31.7 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat reclamat de propriul fiu că a plecat cu maşina băut

Bărbat reclamat de propriul fiu că a plecat cu maşina băut

Un bărbat a fost oprit de poliţişti în trafic şi reţinut după ce fiul său a anunţat la 112 că a plecat cu maşina deşi se afla sub influenţa alcoolului, relatează Monitorul de Suceava.

Inițial, fiul a sunat la 112 și a reclamat că tatăl său face scandal la domiciliu. Apoi a revenit cu un nou apel și a precizat că tatăl său a plecat la plimbare cu mașina deși era sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat rapid mașina condusă de bărbat și au făcut semnalele de oprire. Șoferul a oprit, dar când polițiștii au încercat să îl legitimeze a devenit agresiv și a încercat să plece de lângă mașină.

Oamenii legii i-au pus cătuşele şi i-au pus etilotestul.

Rezultatul testării a fost de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, din verificări s-a constatat că șoferul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru fapte comise tot la regimul rutier.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar.

În urmă cu mai bine de un an, același individ a fost protagonistul unui alt incident în trafic. În martie 2021, polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au fost sesizați, tot de fiul bărbatului, despre faptul că tatăl său a plecat de acasă, din Putna, la volan, în stare de ebrietate. Și atunci a fost reținut de polițiști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS