19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Iohannis: Timpul luptelor politice interne în PNL a trecut

(VIDEO) Iohannis: Timpul luptelor politice interne în PNL a trecut

-

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că vremea luptelor politice interne în PNL a trecut, punctând că partidul a făcut schimbările necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă care să ofere şansa unui succes electoral în 2024.

„Dragi liberali, timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa cred şi cred că dumneavoastră vă doriţi acelaşi lucru. PNL a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă care să ofere şansa unui succes electoral în viitor, mai exact în 2024. PNL are în acest moment un lider ales, domnul premier Nicolae Ciucă, cu o solidă majoritate a membrilor partidului şi astfel suntem în situaţia pe care foarte mulţi şi-au dorit-o ca preşedintele PNL să fie premierul Guvernului României. Acum, prioritatea absolută este aceea de a gestiona eficient aceste crize serioase cu care ne confruntăm şi să luăm cele mai bune măsuri în sprijinul populaţiei”, a spus şeful statului, la evenimentul organizat cu prilejul aniversării a 147 de ani de la înfiinţarea PNL, un eveniment organizat la Vila Florica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS