2.8 C
Craiova
marți, 7 februarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateCadavrul bărbatului dispărut duminică în lacul Târnava a fost găsit

Cadavrul bărbatului dispărut duminică în lacul Târnava a fost găsit

Pompierii sibieni au găsit, luni, cadavrul bărbatului dispărut în urmă cu o zi în apele lacului Târnava, informează Agerpres.

Primele căutări au avut loc în cursul zilei de duminică, în urma unui apel la 112.

„Pompierii militari ai Detaşamentului Mediaş au fost sesizaţi prin apel pe numărul de urgenţă 112, de către un cetăţean, care afirma că a văzut un bărbat care a sărit în apa unui lac din localitatea Târnava şi nu a mai ieşit la suprafaţă. La faţa locului s-au mobilizat prompt o barcă pneumatică cu o autospecială de serviciu, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD, un echipaj de scafandri”, a transmis, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Pompierii sibieni au reluat, luni dimineaţă, acţiunile de căutare a unui bărbat care a dispărut în timp ce înota în lacul Târnava.

La acţiune au participat zece pompieri de la detaşamentele din Sibiu şi Mediaş şi o echipă de scafandri, cu o şalupă şi o barcă pneumatică, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Trupul bărbatului de aproximativ 32 de ani a fost găsit de către echipajele de pompieri militari în lacul din localitatea Târnava”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS