13.7 C
Craiova
sâmbătă, 24 februarie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie care şi-a înjunghiat copiii ca să dea vina pe socru, condamnată la închisoare

O femeie care şi-a înjunghiat copiii ca să dea vina pe socru, condamnată la închisoare

O tânără din Cluj a fost condamnată la nouă ani de închisoare cu executare după ce, în urmă cu un an, și-a înjunghiat ambii copii, de şase şi opt ani, din dorinţa de a se răzbuna pe socrul ei, informează Observatornews.

Scenele de groază s-au petrecut în cursul zilei de 21 aprilie 2021, într-o casă din comuna Bobâlna, judeţul Cluj.

O mamă și cei doi copii ai ei, cu vârste de 6 şi 8 ani, au ajuns seara la spital. Femeia și-a tăiat micuții, o fetiță și un băiețel, cu un cuțit, apoi s-a înjunghiat.

A sunat la poliţie şi a spus că, de fapt, socrul ei a vrut să-i omoare pe toţi, sperând că, astfel, bărbatul va ajunge la închisoare. 

Inițial, bunicul copiilor a fost reținut, dar apoi a fost eliberat. Toate indiciile au arătat că mama i-a atacat pe copii cu cuţitul şi i-a pus să dea vina pe bărbat. Într-un final, micuții au recunoscut cele întâmplate, iar femeia a fost acuzată de tentativă de omor. 

Copiii au avut răni în zone vitale

În urma atacului, fetița și băiețelul au ajuns la spital cu răni în zone vitale.

„Copiii prezentau plăgi la nivelul toracelui şi la nivel cervical, iar femeia prezenta mai multe plăgi la nivelul abdomenului, în stomac şi la nivelul gâtului”, a declarat atunci dr. Antoanela Nicoară, de la Spitalul Municipal Dej.

După ce i-a atacat pe copii, până la sosirea organelor de poliţie, tânăra de 31 de ani ar fi încercat să le dea micuților să bea detergent.

Marţi, 3 mai, femeia a fost condamnată la nouă ani de închisoare cu executare. Decizia Tribunalului Cluj nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS