20.1 C
Craiova
joi, 30 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateOpt craioveni, reținuti de polițiști pentru că și-au dat în cap pe stradă de Paște

Opt craioveni, reținuti de polițiști pentru că și-au dat în cap pe stradă de Paște

Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Craiova au reținut vineri, pentru 24 de ore, opt persoane, cinci bărbaţi şi trei femei, toţi din municipiul Craiova, bănuiţi de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În dimineața zilei de 29 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova au pus executare cinci mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Craiova, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

S-au bătut pe stradă de Paște

În fapt, cele opt persoane sunt bănuite că în seara zilei de 24 aprilie, în timp ce se aflau pe strada Bârseşti, din municipiul Craiova, s-ar fi lovit reciproc, incident în urma căruia ar fi fost distruse geamurile mai multor autoturisme, fiind tulburată ordinea şi liniştea publică.

În urma perchezițiilor desfășurate de polițiștii Secției nr. 2 Poliție Craiova, au fost ridicate 43 de obiecte contondente, spray-uri iritant lacrimogene şi obiecte tăietor-înţepătoare.

De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul unității de poliție pentru audieri.

În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, au fost dispusă reţinerea a opt persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, cinci bărbaţi şi trei femei, bănuiţi de comiterea faptelor.

Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, urmând ca în cursul zilei de 30 aprilie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unor măsuri preventive.

Activitățile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS