16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat care şi-a incendiat soţia, condamnat la 10 ani de închisoare

Bărbat care şi-a incendiat soţia, condamnat la 10 ani de închisoare

Bărbatul, care a sunat la 112 anunţând că îşi ucide soţia, iar ulterior i-a dat foc, a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Iniţial, bărbatul de 49 de ani, din comuna Doftana, a reclamat operatorului de la numărul unic de urgenţă că soţia sa părăseşte domiciliul conjugal, deşi chiar el o dăduse afară, informează Observatornews.

Enervat că nu a primit răspunsul scontat şi că i s-a sugerat să se adreseze postului local de poliţie, individul s-a enervat peste măsură şi şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc. Incidentul a avut loc pe 30 iulie 2021.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce femeia i-a reproşat că a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre fetele lor. El a spart cu piciorul ușa camerei în care se baricadase femeia și i-a cerut acesteia să părăsească locuinţa. Apoi a sunat la 112 şi a reclamat faptul că vrea să raporteze un abandon de familie, deşi „nu a fost bătută”.

Şi-a incendiat soţia pentru că nu a primit răspunsul aşteptat

Când operatorul i-a spus să se adreseze postului local de poliţie, i-a replicat ”Domnule, veniţi încoace sau nu veniţi? Sau o omor acum? Foarte bine, domnule! Acuma fac o crimă”, scrie Adevărul.

Dispecerul i-a cerut acestuia să se deplaseze la postul local de poliţie.

Extrem de supărat pentru că nu primise răspunsul pe care îl aştepta, bărbatul a adus dintr-o anexă a locuinţei un bidon cu benzină, şi-a stropit soţia şi bagajele acesteia şi i-a dat foc.

Femeia a fugit în curtea casei şi apoi pe stradă, fiind auzită de vecini când striga ”Ard!”.

O vecină a aruncat peste victimă o căldare cu apă şi a reuşit să stingă focul care îi cuprinsese hainele. Femeia s-a ales cu arsuri de gradul II-III pe aproximativ 40% suprafaţă corporală: torace, membre superioare şi inferioare,

Mai târziu, femeia a încercat să îl apere pe bărbat şi a susţinut că s-a autoincendiat.

Chiar şi aşa, judecătorii s-au arătat neînduplecaţi şi l-au condamnat la 10 ani de închisoare. Decizia nu este însă definitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS