8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat și-a lovit fetița cu ciocanul în cap pentru că nu voia să renunțe la cățel

Un bărbat și-a lovit fetița cu ciocanul în cap pentru că nu voia să renunțe la cățel

O fetiţă de zece ani din Galați a ajuns în stare gravă la spita, după ce tatăl ei a lovit-o brutal, cu un ciocan, în cap. Copila are răni severe, iar medicii care au consultat-o au trimis-o de urgenţă la spitalul din Iaşi, în încercarea de a-i salva viaţa, informează Observatornews.

Vecinii spun că bărbatul, de 46 de ani, consuma frecvent alcool, mai ales în ultimii patru ani, după ce şi-a pierdut soţia, răpusă de cancer. De atunci a rămas singur, cu doi copiii în grijă, o fetiţă de şase ani şi un băiat de 14 ani. Anii au trecut, iar bărbatul a început să-şi bea minţile.

„Consuma alcool foarte mult. Numai băuturi tari. Mai pica jos din picioare când bea alcool”, a povestit o vecină.

Și-a lovit fetița cu ciocanul în cap

Vineri seară, într-un moment de furie, bărbatul şi-a lovit fetiţa cu ciocanul în cap. Era deranjat de faptul că fiica sa nu vrea să renunţe la câinele familiei. 

„Mie mi-a zis personal: vecină vreau să dau căţelul. Eu zic că fetiţa nu a fost de acord să dea căţelul. Cred că de acolo a plecat toată nenorocirea. Că altfel nu pot să-i spun”, a declarat altă vecină.

Victimă a propriului tată, fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul pentru Copii din Galaţi. Leziunile erau însă prea severe, iar medicii au decis să o trimită pe copilă la Iaşi, la spitalul de Neurochirurgie. 

Ea are un traumatism cranio-cerebral cu fractură de os frontal şi cu pătrunderea fragmentelor osoase în masa cerebrală. Medicii estimează ca va avea nevoie pentru vindecare de 50-55 de zile.

Tatăl fetiței a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Protecția Copilului s-a sesizat în acest caz și caută să identifice rudele care pot susţine copilul în interiorul familiei. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS