0.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateBărbat anchetat pentru că a drogat şi violat în mod repetat o fată de 15 ani

Bărbat anchetat pentru că a drogat şi violat în mod repetat o fată de 15 ani

Un bărbat, de 38 de ani, a fost reţinut de poliţiştii clujeni, fiind cercetat pentru viol în formă continuată după ce ar fi avut relaţii sexuale cu o fată de 15 ani din Dej, căreia îi dădea alcool şi substanţe interzise, informează News.ro.

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat marţi că un bărbat de 38 de ani a fost reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dej pentru viol în formă continuată. 

Cercetările au fost demarate de poliţişti din oficiu, în luna iulie 2021. 

„În contextul activităţilor investigative desfăşurate a rezultat faptul că bărbatul ar fi întreţinut, în perioada iunie-iulie 2021, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Dej.

Expertizele de specialitate efectuate au prezentat faptul că, la momentul săvârşirii actelor sexuale, minora s-ar fi aflat în incapacitate de a-şi da consimţământul pentru desfăşurarea relaţiior intime iniţiate de bărbat, care i-ar fi oferit pentru consum băuturi alcoolice şi substanţe interzise”, a arătat IPJ Cluj. 

Bărbatul reţinut a fost ulterior plasat sub control judiciar. 

„Acelaşi bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Biroul de Investigaţii Criminale, la data de 16 aprilie a.c., fiind bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, aflându-se într-un local public din municipiul Dej, ar fi sustrat portmoneul unui bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Dej, după care l-ar fi agresat fizic.

La expirarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă”, a afăugat sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS