20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Horoscopul de weekend

Berbec
Este important să dai dovadă de transparență, de corectitudine, de onestitate și să-ți joci azi corect cărțile. Nu trișa, nu specula, nu căuta doar beneficii pentru tine, nu-ți clădi fericirea pe ruinele fericirii altcuiva. Caută astăzi empatia, armonia, ba chiar și obediența, te îndeamnă astrele.

Taur
Astăzi vei fi testat, verificat, încercat în mai multe sfere ale vieții, deci este esențial să fii cu ochii în patru și atent la detalii, la mesajele pe care le vei primi. S-ar putea ca la sfârșitul zilei, după ce treci de așa-zisele ”testări”, să ai parte de anumite revelații, de unele conștientizări.

Gemeni
Iubirea, romantismul, reveria vor ocupa azi locul central, de aceea sfatul astrelor este să iei în serios sectorul iubirii, să cauți să clarifici anumite lucruri, să împrospătezi anumite aspecte, să te deschizi mai mult, să planifici momente speciale de cuplu și chiar o escapadă.

Rac
Ai nevoie de socializare, fie că va fi față în față, fie la telefon, în mediul virtual, dar simți nevoia să afli, să discuți, să împărtășești, să faci schimb de informații și idei. Aceste discuții te vor ajuta să scapi de unele îngrijorări, să-ți ridici moralul, să găsești o soluție, susțin astrele.

Leu
Dai dovadă de concentrare și eficiență în plan profesional. Poți încheia unele tranzacții, semna anumite contracte, poți bate palma în legătură cu un proiect, te asociezi cu cine trebuie. Fii atent la cheltuieli, pentru că s-ar putea să cauți confortul emoțional în achiziționarea unor lucruri.

Fecioară
Ești preocupat de ziua de mâine, de viitor, în special atunci când este vorba de sectorul financiar. De asemenea, caută să revitalizezi zona relațională, să clarifici anumite aspecte, căci acolo este mai degrabă problema și nu neapărat partea legată de bani, susțin astrele.

Balanţă
Ești plin de energie și e indicat să te folosești de această energie într-o manieră pozitivă și contructivă, pentru a-ți stabiliza în special poziția socială, felul în care ești văzut de ceilalți, spun astrele. Poți lua decizii importante privind cariera, drumul tău, destinația ta.

Scorpion
Pui accent azi pe sectorul prietenilor, aliaților, asociaților. Ești atent la legături existente, la menținerea conexiunilor, relațiilor. Ascultă-ți intuiția, folosește-ți resursele interioare și vei lua decizii pline de inspirație. Sunt bine aspectate și deplasările scurte, întâlnirile, vizitele.

Săgetător
Punctul tău forte este în sfera creativității, care îți va influența și sectorul comunicării, imaginii publice, precum și sectorul familiei. Știi cum să vorbești, ce cuvinte să alegi, cum să deschizi un subiect, dar și cum să oferi anumite soluții. Reușești să convingi, să-ți seduci auditoriul.

Capricorn
Astăzi se anunță o legătură puternică cu familia, cu rădăcinile, cu rudele. Știi ce să spui, când și cum să pui problema. Ai abilitatea de a privi în urmă fără a fi acaparat de amintiri, de problemele trecutului. Știi să separi lucrurile, te menții pe poziție, să nu uiți de planul pe care-l ai.

Vărsător
Depui mult efort pentru a realiza un proiect, pentru a face lucrurile bine, dar azi totul pare să meargă un pas înainte, doi paşi înapoi. Lasă-te purtat de val, de curgerea firească a evenimentelor, nu mai insista în planurile tale, nu ai cum să schimbi starea lucrurilor.

Peşti
Muncă, muncă, dar echilibrează lucrurile și cu odihnă, cu timp pentru pasiuni, hobby-uri. Citește, ascultă muzică, plimbă-te, dacă apare ocazia, oferă-ți mici bucurii. Vei avea randament, căci mental vei reuși să-ți găsești concentrarea, iar fizic vei simți cum se reîncarcă bateriile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS