22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Soția primarului din Kiev a compus o melodie pentru Ucraina

(VIDEO) Soția primarului din Kiev a compus o melodie pentru Ucraina

-


Soţia primarului din Kiev a compus o melodie pentru Ucraina, pe care a cântat-o la o demonstraţie organizată la Berlin împotriva războiului.

Natalia Kliciko, soţia primarului din Kiev, Vitali Kliciko, a susţinut un discurs şi a cântat alături de miile de persoane care au participat duminică la o demonstraţie pentru pace organizată de mai mulţi artişti din Berlin, în timpul căreia a declarat că omenirea trebuie să rămână unită împotriva războiului din Ucraina, potrivit Bild.
„Ceea ce se întâmplă acum în ţara mea este îngrozitor”, a declarat Natalia Kliciko în faţa demonstranţilor reuniţi lângă Poarta Brandenburg din Berlin. „E important să vedem mulţimi de oameni care se reunesc aici. E important să vedem că lumea întreagă sprijină Ucraina”, a adăugat ea.

Natalia Kliciko i-a anunţat apoi că a compus un cântec nou pentru ţara ei, intitulat „Better Days”, pe care l-a interpretat în faţa manifestanţilor.

Până la ora prânzului, aproximativ 8.000 de persoane au participat la demonstraţie, potrivit estimărilor Poliţiei din Berlin, care anticipa o creştere a numărului de demonstranţi în cursul după-amiezii. În total, 20.000 de persoane s-au înregistrat pentru a asista la eveniment, în al cărui program s-au aflat şi o serie de artişti importanţi din Germania.

Demonstraţia pro-pace din Berlin a continuat până duminică seară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Festivalul Internațional Shakespeare împânzește Craiova și cheamă publicul să...

La 30 de ani de existență, Festivalul Internațional Shakespeare,...

ȘTIRI GdS