6.4 C
Craiova
luni, 4 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Dolj: Tânăr, reținut pentru furturi din autoturisme

(VIDEO) Dolj: Tânăr, reținut pentru furturi din autoturisme

-

Polițiștii Secţiei nr.4 Craiova au reținut, ieri pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea a patru furturi din autoturisme.

Un bărbat din municipiul Craiova a sesizat pe 16 martie poliţiştii cu privire că, în dimineaţa zilei de 15 martie, persoane necunoscute i-au sustras oglinda retrovizoare laterală dreapta de la autoturismul ce se afla parcat pe o stradă din municipiul Craiova.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova, a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea furtului.

De asemenea, tânărul este bănuit de comiterea a altor trei infracţiuni de furt de componente auto, comise în perioada 03.12.2021-15.02.2022.

În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat (4 acte materiale. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Adolescentă din Bechet, dată dispărută de familie

Poliția Orașului Bechet a fost sesizată duminică de un...

ȘTIRI GdS