20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Dolj: Tânăr, reținut pentru furturi din autoturisme

(VIDEO) Dolj: Tânăr, reținut pentru furturi din autoturisme

-

Polițiștii Secţiei nr.4 Craiova au reținut, ieri pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea a patru furturi din autoturisme.

Un bărbat din municipiul Craiova a sesizat pe 16 martie poliţiştii cu privire că, în dimineaţa zilei de 15 martie, persoane necunoscute i-au sustras oglinda retrovizoare laterală dreapta de la autoturismul ce se afla parcat pe o stradă din municipiul Craiova.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova, a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea furtului.

De asemenea, tânărul este bănuit de comiterea a altor trei infracţiuni de furt de componente auto, comise în perioada 03.12.2021-15.02.2022.

În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat (4 acte materiale. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Momente inedite la Paris! Nadia Comăneci a dus Flacăra...

Update: Seara s-a încheiat cu un show plin de...

ȘTIRI GdS