6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO profesoară a pierdut 7.000 de lei la păcănele

O profesoară a pierdut 7.000 de lei la păcănele

O profesoară de biologie din Bârlad a fost filmată în timp ce joacă şi pierde bani la păcănele. Conform monologului acesteia, a pierdut 7.000 de lei, informează Observatornews.

Cu toate acestea, femeia nu s-a ridicat de la aparat, ci a continuat să introducă bancnote, rugându-se printre înjurături la Dumnezeu să-i dea banii înapoi. Imaginile au ajuns pe TikTok, unde femeia a fost recunoscută de foştii sau actualii săi elevi.

„Am băgat 50, 60, 70 de milioane. Sărăcia mă-tii de viață! Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului! Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne? 70 de milioane? Doamne, Maica Domnului, îmi tremură picioarele. Doamne, uită-te la mine, Doamne! Doamne ai milă de mine, Doamne! 70 de milioane, nici mai mult nici mai puţin!”, este auzită femeia spunând.

Profesoara a intrat în atenţia inspectoratului şi a şcolii unde predă

Filmulețul a ajuns și în atenția Inspectoratului Școlar Județean, dar și la conducerea școlii unde aceasta predă, urmând ca zilele următoare să fie convocată Comisia de Etică și Disciplină.

“Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la filmulețul care circulă pe rețelele de socializare și a convocat Comisia de Etică și Disciplină.

Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un Cod de Etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei.

Este posibil ca doamna profesoară să aibă nevoie de ajutor specializat, însă nu vreau să mă pronunț. Conducerea școlii ne-a transmis că va sesiza și medicul de medicină a muncii, pentru a vedea dacă doamna profesoară este în continuare aptă pentru a preda în învățământ. Din ce am înțeles, până acum nu au fost reclamații din partea părinților sau a elevilor cu privire la comportamentul său la orele de curs”, a transmis inspectorul școlar general, prof. Elena Mustață, potrivit vremeanoua.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS