10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Ciucă: Guvernul va veni cu măsuri de relaxare în perioada imediat următoare

(VIDEO) Ciucă: Guvernul va veni cu măsuri de relaxare în perioada imediat următoare

-

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri că a vorbit cu ministrul Sănătății ca în perioada imediat următoare Guvernul să vină cu măsuri care să se preteze la nivelul situației concrete, având în vedere că Valul 5 este pe o linie descendentă și efectele Hotărârii de Guvern încetează la începutul lunii martie.

„Este foarte clar că în momentul de față în ceea ce privește valul 5 am intrat pe o linie descendentă și am discutat cu domnul ministru Rafila, urmând ca în perioada imediat următoare, ținând cont că la începutul lunii martie urmează să își înceteze efectele Hotărârea de Guvern, să avem o analiză cât se poate de concretă și să venim cu măsuri care să se preteze la nivelul situației concrete“, a declarat miercuri premierul Nicolae Ciucă, la începutul ședinței de Guvern.

Decizia vine după ce a analizat rezultatele analizei demarate după 15 februarie la nivelul Ministerului Sănătății

Premierul a spus că decizia vine după ce a analizat rezultatele analizei demarate după 15 februarie la nivelul Ministerului Sănătății și a instituțiilor implicate în combaterea pandemiei de COVID-19.

„Ieri am avut peste 14.000 de infectări, avem în continuare peste 1000 de oameni la ATI, dar așa cum am înțeles de la domnul ministru (n.a Alexandru Rafila) există speranța ca în perioada următoare această tendință să fie descrescătoare ceea ce poate să genereze un alt set de măsuri pe care să-l avem în vedere la nivel guvernamental”, a mai declarat Nicoale Ciucă, conform HotNews.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate sub 12.000 de noi cazuri de COVID-19

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate sub 12.000 de noi cazuri de COVID-19, față de aproape 15.000 în ultimele 24 de ore, conform datelor parțiale anunțate miercuri de către autorități. De asemenea, au fost raportate 119 decese.

Conform datelor existente la data de 23 februarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore au fost raportate 11.477 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 119 decese, dintre care 9 anterioare intervalului de referință.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS