12.3 C
Craiova
luni, 27 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitateTânăr amendat după ce a fost găsit dormind în portbagajul unei mașini

Tânăr amendat după ce a fost găsit dormind în portbagajul unei mașini

Un bărbat din Botoșani a găsit un tânăr dormind în portbagajul mașinii sale și a sunat la poliție, informează Digi24.

Proprietarul autovehiculului urma să plece spre locul de muncă, dar când s-a apropiat de mașina sa a descoperit că portbagajul era deschis. Inițial, a crezut că a fost victima unor hoți. După ce a auzit un sforăit, a deschis capota portbagajului și înăuntru a găsit o persoană dormind.

A sunat la 112 și la fața locului a venit poliția locală din Botoșani. Agenții l-au trezit pe tânărul din portbagaj, care era foarte dezorientat. Ulterior, s-au deplasat împreună la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, unde acesta a fost amendat.

„Am fost solicitaţi pe bulevardul Mihai Eminescu, unde o persoană a reclamat faptul că cineva dormea în portbagajul maşinii sale. Cele sesizate s-au confirmat, iar persoana respectivă, un tânăr de 31 de ani, din Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie în contextul epidemiologic actual”, a precizat colonelul în rezervă Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale Botoşani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS