22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTatăl copilului de şase ani găsit mort în pat, reţinut pentru 24 de ore

Tatăl copilului de şase ani găsit mort în pat, reţinut pentru 24 de ore

Tatăl copilului de şase ani din Brădeni găsit mort în patul său a fost reţinut pentru 24 de ore, la finalul audierilor de vineri. Bărbatul este suspectat de omor, informează News.ro.

”Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de tatăl copilului s-a declanşat urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore”, a transmis, vineri seară, IPJ Sibiu.  

Poliţia a precizat că cercetările în acest caz continuă. 

Surse judiciare au precizat că bărbatul a plecat de acasă, joi seară, cu cei doi copii, – cel de șase ani şi altul mai mic, de trei ani – la mama lui, câre locuieşte în vecinătate.  

Femeia l-a trimis să cumpere ceva, dar a revenit câteva ore mai târziu, beat. A luat copiii în braţe şi a plecat către casă.  

Bărbatul îşi aminteşte că a căzut peste copilul de șase ani. Pe corpul victimei, anchetatorii au găsit urme de lovituri cu cureaua, dar încă nu s-a stabilit dacă erau din seara incidentului sau mai vechi.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS