11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Un val de vreme rea a lăsat în urmă peisaje nemaiîntâlnite, în Grecia

(VIDEO) Un val de vreme rea a lăsat în urmă peisaje nemaiîntâlnite, în Grecia

Un fotograf de călătorie grec a surprins imagini unice în nordul țării, pe 14 ianuarie, care au devenit virale pe rețelele de socializare. Cei mai mulți dintre cei care le-au văzut recunosc faptul că nu se așteptau la asemenea peisaje în Grecia.

Fotograful de călătorie Stefanos Antimando, originar din Serifos, și care trăiește la Karpenisi și Milano, a postat prin intermediul contului personal de Instagram un scurt videoclip care a reușit să strângă peste 300.000 de vizualizări pe pagina lui, apoi a fost publicat pe alte rețele sociale și a adunat în 6 zile milioane de oameni care l-au văzut, peste tot în jurul lumii

Valul de vreme rea Diomidis a lovit în urmă cu zece zile partea de nord a Greciei și a adus cu el furtuni puternice, vânt și ploi în zonele de pe litoral, dar și căderi masive de zăpadă în zona montană din nordul țării.

Imaginile au fost filmate pe drumul dintre Pisoderi și Vigla, la 17 km de Florina, cel mai mare oraș de la granița Greciei cu Macedonia de Nord. Vigla este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de schi din Grecia, pe muntele Verno.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS