15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBihorean care a omorât un câine târându-l după căruţă, reţinut de poliţişti

Bihorean care a omorât un câine târându-l după căruţă, reţinut de poliţişti

Un tânăr, de 21 de ani, din judeţul Bihor, bănuit că ar fi ucis un câine pe care l-a târât doi kilometri după o căruţă, a fost reţinut de poliţişti. El este acuzat de uciderea animalului cu intenţie, informează News.ro.

”Marţi, 11 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-au autosesizat şi au efectuat cercetări faţă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Ineu, judeţul Bihor, bănuit de comiterea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, a transmis, joi, IPJ Bihor.  

L-a târât legat de căruţă doi kilometri

Sursa citată a precizat că tânărul este bănuit că, în 8 ianuarie, în jurul orei 17.00, ar fi primit de la o cunoştinţă un câine de talie mare, metis, pe care l-ar fi legat cu o sfoară de o căruţă şi l-ar fi târât pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri, între localităţile bihorene Botean şi Ineu, cauzându-i în acest fel leziuni care i-au provocat decesul.  

”Miercuri, 12 ianuarie, în urma cercetărilor efectuate şi administrării probatoriului, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, a tânărului de 21 de ani”, a mai transmis sursa citată.  

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS