22.9 C
Craiova
sâmbătă, 2 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Muncii spune că pensiile vor fi plătite până în 15 ianuarie

Ministrul Muncii spune că pensiile vor fi plătite până în 15 ianuarie

Toate pensiile vor fi plătite până pe 15 ianuarie, a dat asigurări ministrul Muncii. El a spus că cere rapoarte la fiecare jumătate de oră în legătură cu viramentele către Poștă.

„I-am rugat pe vechii şi noii mei colegi să îmi raporteze din 30 în 30 de minute câte case judeţene de pensii mai fac viramente către Poşta Română.

„Până pe 15 se închide tot ceea ce înseamnă plata pensiilor care se livrează de către lucrătorii poştali”

Aşa cum am promis, până în data de 15 se închide tot ceea ce înseamnă plata pensiilor care se livrează de către lucrătorii poştali”, a declarat Marius Budăi la Antena 3.

Ministrul a mai spus că susține majorarea pensiilor și i-a acuzat din nou pe cei care au făcut PNRR-ul că au condamnat la sărăcie multe generaţii de seniori.

El susține că pensiile ar fi crescut cu mai mult de 10%, dacă România nu se angaja în fața Comisiei Europene că această măsura va avea un impact de doar 9,4% din PIB.

Poşta Română a anunțat că în ianuarie distribuirea pensiilor se va decala cu două zile

La sfârșitul lunii decembrie, Poşta Română a anunțat că în ianuarie distribuirea pensiilor se va decala cu două zile, deoarece banii pentru drepturile sociale vor fi viraţi în conturile Poştei începând cu 4 ianuarie, cum se întâmplă la fiecare început de an. Atunci, Marius Budăi a anunțat că a transmis conducerii Poștei Române să depună eforturi pentru ca pensiile pe luna ianuarie să fie plătite până în data de 15.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS