17.9 C
Craiova
luni, 15 august, 2022
Știri de ultima orăActualitateRomâncă înjunghiată mortal de concubinul italian

Româncă înjunghiată mortal de concubinul italian

O româncă a fost găsită moartă în locuinţa ei dintr-un cartier al orașului Cagliari, din Sardinia, luni, 13 decembrie, după ce familia rămasă în țară nu a putut să o contacteze timp de trei zile și a alertat autoritățile, informează Digi24.

Crima a fost descoperită după ce sora Mihaelei, rămasă în țară, nu a putut să o contacteze timp de 3 zile. Îngrijorată că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, aceasta a contactat autoritățile din Italia.

Femeia, Mihaela K., în vârstă de 50 de ani, a fost descoperită în dormitor, cu mai mult de 30 de răni produse prin înjunghiere. După câteva ore, a fost arestat iubitul ei, un italian de 56 de ani, suspectat că a omorât-o. Acesta a încercat să se sinucidă, relatează Il Mattino.

Vecinii le-au spus anchetatorilor că Mihaela K. a locuit inițial singură, dar de câteva luni se mutase la ea iubitul italian, Sandro Sarais. Cei doi aveau o relație foarte dificilă, cu multe scandaluri. Vecinii spun că l-au auzit de mai multe ori pe bărbat strigând la iubita lui: „Te omor!”.

De altfel, carabinierii fuseseră solicitați să intervină la locuința celor doi cu o săptămână înainte de crimă, în urma unui scandal care i-a alertat pe vecini, iar înainte de asta femeia primise îngrijiri medicale după ce a fost agresată de iubitul ei.

Potrivit anchetatorilor, Mihaela K. a fost înjunghiată „de zeci de ori”. Iubitul ei a fost prins după ce polițiștii i-au localizat telefonul mobil. Bărbatul avea mai multe leziuni, după ce ar fi încercat să se sinucidă, tăindu-şi gâtul şi încheieturile mâinilor. El a fost dus la spital, unde se află şi acum, sub pază.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS