24 C
Craiova
miercuri, 7 iunie, 2023
Știri de ultima orăActualitatePrimarul unei comune, dat dispărut după ce un incendiu a devastat primăria

Primarul unei comune, dat dispărut după ce un incendiu a devastat primăria

Primarul comunei Beleţi-Negreşti din judeţul Argeş este căutat de poliţie, după ce familia sa a anunţat dispariţia bărbatului, la câteva ore după ce sediul Primăriei a fost cuprins de un incendiu care ar fi fost focul pus intenţionat, informează News.ro.

Mihai Marin, edil al comunei Beleţi-Negreşti, nu este de găsit începând de luni.

Familia bărbatului a anunţat la poliţie dispariţia acestuia, însă nu a dorit mediatizarea cazului în aşa fel încât să fie cerut sprijinul populaţiei pentru găsirea bărbatului, au declarat pentru News.ro surse din instituţie. 

Prin urmare, el este dat în urmărire ca persoană dispărută. 

Mihai Marin este de negăsit după ce, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00, un incendiu a cuprins sediul primăriei din Beleţi-Negreşti. 

Flăcările s-au extins la etajul 1 şi la acoperişul sediului primăriei, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi, cuprinzând, de asemenea, şi anexa în care se afla arhiva, cu o suprafaţa de 100 de metri pătraţi.

În interiorul construcţiilor au ars mai documente şi nu s-au înregistrat victime, a transmis ISU Argeş, care a intervenit la locul incendiului. 

Pompierii au stabilit drept cauză a probabilă de izbucnire a flăcărilor „folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunţat că poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere şi efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea identificării autorului/autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS