14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn german și-a ucis soția și cei trei copii după ce a falsificat un certificat Covid

Un german și-a ucis soția și cei trei copii după ce a falsificat un certificat Covid

Un bărbat care și-a ucis soţia și cei trei copii mici înainte de a se sinucide falsificase un certificat Covid și s-a temut că autoritățile îi vor lua copiii după descoperirea faptei, a anunțat marți un procuror german, informează Hotnews.

Polițiștii germani au descoperit cadavrele a doi adulți, ambii în vârstă de 40 de ani, și a trei copiii în vârstă de 4, 8 și 10 ani, în locuința familiei din comuna Koenigs Wusterhausen, aflată la sud de capitala Berlin.

Procurorul Gernot Bantleon a declarat pentru Reuters că bărbatul a scris într-un bilet de adio găsit de polițiști că a falsificat un certificat de vaccinare pentru soția sa și că angajatorul ei și-a dat seama de fals, cei doi temându-se că vor fi arestați și că își vor pierde copiii.

Poliția a fost alertată de persoane care au văzut trupurile neînsuflețite prin ferestrele locuinței.

Autorităţile germane au înăsprit restricţiile

Crima șocantă vine în contextul în care autoritățile germane au început să înăsprească din nou restricțiile anti-Covid pentru a încerca să aducă sub control al patrulea val al pandemiei.

Începând de luna trecută majoritatea angajaților din Germania sunt obligați să prezinte dovada vaccinării anti-Covid, a trecerii prin boală sau a efectuării unui test negativ pentru coronavirus.

Autoritățile germane au convenit săptămâna trecută interzicerea accesului persoanelor care nu s-au vaccinat anti-Covid la majoritatea vieții publice, cu excepția locurilor esențiale precum magazinele alimentare, farmaciile și brutăriile.

Autoritățile analizează, de asemenea, introducerea obligativității vaccinării împotriva coronavirusului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS