11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei români din Germania au tăiat un copac de 40 de metri care a căzut pe o mașină aflată în mers

Trei români din Germania au tăiat un copac de 40 de metri care a căzut pe o mașină aflată în mers

Viaţa unui bărbat din Germania a fost pusă în pericol în timp ce afla la volan, după ce pe mașina sa s-a prăbușit un copac uriaș, tăiat de trei români, informează portalul landului Sachsen-Anhalt, citat de Digi24.

În după-amiaza zilei de 11 noiembrie 2021, trei bărbați, de 20, 24 și 32 de ani, de naţionalitate română, au tăiat dintr-o pădure situată în apropiere de orașul Mandelholz din landul Sachsen-Anhalt, un copac înalt de 40 m. Acesta s-a rupt în două, una dintre bucăţi căzând pe acoperișul unei mașini Toyota care trecea pe şoseaua ce străbate pădurea.

Șoferul german șocat a sunat la poliție, iar la fața locului au venit și pădurarii din zonă, care i-au prins pe cei trei români, cu vârste de 20, 24 și 32 de ani.

Mașina a suferit daune estimate la 17.000 de euro și căderea copacului a afectat și parapetele.

Poliția germană a pornit o anchetă împotriva celor trei români, pentru punerea în pericol a traficului rutier. Ei au fost eliberați după plata unei garanții financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS