10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMesaj în maghiară pentru Klaus Iohannis, la intrarea în biserică: "Jó napot kívánok, PSD!". Ce a vrut să spună protestatarul

Mesaj în maghiară pentru Klaus Iohannis, la intrarea în biserică: „Jó napot kívánok, PSD!”. Ce a vrut să spună protestatarul

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, duminică, împreună cu soţia la biserică în Sibiu, iar înainte de a intra o femeie i-a strigat „Jó napot kívánok, PSD!”. De asemenea, un bărbat a afişat mesajul ”La biserică… degeaba”, scrie News.ro.

Protestul vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD pentru formarea unei majorităţi parlamentare. Preşedintele Klaus Iohannis, care petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu, a mers, duminică, cu soţia la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Înainte de a intra în biserică o femeie i-a strigat „Jó napot kívánok, PSD!”, mesaj pe care preşedintele însuşi l-a rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD. Atunci, în plină luptă cu Partidul Social Democrat, Iohannis a rostit scurt: „Jó napot kívánok, PSD!”, „Jó napot kívánok, Ciolacu!”. Mesajul în limba maghiară nu este deloc obscen, cum s-ar putea crede, ci doar o formă de salut, care înseamnă „Să ai o zi bună!”.

De asemenea, un bărbat a afişat, pe o foaie, mesajul ”La biserică… degeaba”. Șeful statului nu s-a oprit și nici nu a făcut declarații.

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS