9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTaximetrist, bătut de un client care i-a furat mașina

Taximetrist, bătut de un client care i-a furat mașina

Un taximetrist din Botoșani a fost bătut de un client și a rămas fără mașină. Agresorul a continuat singur cursa, fiind oprit de polițiști cu focuri de armă, după o urmărire de câțiva kilometri. Tânărul, de 32 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, informează Observatornews.ro.

Incidentul s-a petrecut, marți, după ce șoferul unui taxi a sunat la poliție, spunând că a fost bătut de un client și lăsat fără mașină, în timpul efectuării unei curse. Agresorul și-a continuat singur drumul, cu autovehiculul furat, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui, reușind să-l oprească după mai multe focuri de armă.

În incident, bărbatul de 32 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a întrat într-un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul și a fugit pe un câmp. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, executând 10 focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

În scurt timp s-a reușit prinderea sa, acesta fiind imobilizat și apoi identificat, în persoana unui tânăr, de 32 de ani, din județul Constanța. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani. Urmează ca în cursul zilei de miercuri sa fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare prevenitvă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS