23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCea mai nouă înşelăciune foloseşte numele Loteriei de Vaccinare

Cea mai nouă înşelăciune foloseşte numele Loteriei de Vaccinare

Tentativă de înșelăciune în numele Loteriei de Vaccinare. Mai multe persoane ar fi primit e-mailuri false în care destinatarii sunt anunțați că au câștigat la Loteria de Vaccinare și li se solicită, în vederea acordării câștigului, date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare, informează Observatornews.ro.

Atenție la tentativele de înșelăciune cu privire la Loteria de Vaccinare. Informațiile cu privire la Loteria de Vaccinare pot fi obținute exclusiv pe site-uri oficiale ale Ministerului Sănătății (www.ms.ro), Ministerului Economiei, Antreprenoriarului si Turismului (www.economie.gov.ro) si CN ”Loteria Română” SA (www.loto.ro), care au fost comunicate la începutul campaniei, transmite Loteria Română, într-un comunicat.

Atragem atenţia cu privire la tentativele de înşelăciune şi de obţinere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc însemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare (adrese de e-mail cum ar fi [email protected] sau similare, sigla Loteriei Romane, abrevieri tip gov. s.a.). Prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anunţaţi că au câştigat la Loteria de Vaccinare şi li se solicită, în vederea acordării câştigului, date cu caracter personal şi alte elemente legate de vaccinare.

Loteria de Vaccinare se desfășoară în conformitate cu Regulamentul aprobat prin ordinul comun al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si Ministerului Sanatatii.

Cum sunt anunțați câștigătorii Loteriei Vaccinării

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului www.economie.gov.ro si pe site-ul Ministerului Sanatatii www.ms.ro.

Conform Regulamentului de organizare a Loteriei de vaccinare, cap. IV – Rezultatele oficiale ale extragerilor Loteriei de vaccinare, Art. 10:
Rezultatele extragerilor sunt aduse la cunoștința participanților prin afișarea pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerul Sănătății.

Atragem atenția tuturor cetptenilor să nu dea curs unor astfel de mesaje sau altor tipuri de practici similare și le recomandăm să se informeze numai din surse oficiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS