7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimărița unei comune și soțul ei, reținuți după ce au bătut și desfigurat un fost procuror

Primărița unei comune și soțul ei, reținuți după ce au bătut și desfigurat un fost procuror

Primăriţa comunei Brusturi, Livia Bârlău, şi soţul acesteia, Petre Bârlău, au fost ridicaţi, miercuri, şi conduşi în faţa procurorilor pentru audieri, în dosarul penal deschis sub acuzaţia de tentativă la omor, după ce au desfigurat în bătaie un fost procuror. După audieri, audierilor, cei doi soți au fost reținuți pentru 24 de ore, transmite publicația locală Bihoreanul.

„Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi ca fiind coautori la infracţiunea de tentativă la omor, constând în aceea că i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri la nivelul capului şi membrelor, care i-au pus acesteia viaţa în pericol”, a declarat miercuri seară ziarului Bihoreanul pri- procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

Conform publicației bihorene, incidentul s-a produs pe 29 septembrie, într-un magazin de materiale de construcţii aparţinând primăriţei PSD Livia Bârlău şi soţului acesteia. Acolo, fostul procuror Bodogai, care în trecut fusese prieten cu familia Bârlău, a fost bătut cu un cleşte de tăiat lanţuri, ajungând la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, pentru fixarea căruia medicii au fost obligaţi să-i monteze tije metalice.

Aflați mai multe detalii despre acest caz aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS