4.3 C
Craiova
duminică, 5 decembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateFlorin Cîţu nu va face parte din viitorul Guvern

Florin Cîţu nu va face parte din viitorul Guvern

Florin Cîţu, preşedintele PNL, spune că nu există „compatibilitate” între el şi PSD sau USR, pentru că cele două partide l-au dat jos prin moţiune de cenzură. Cîţu afirmă că nu va fi premier în viitorul Executiv.

Florin Cîţu a fost întrebat, duminică, dacă va face parte din viitorul Guvern, iar el a răspuns: „În niciun caz”. Premierul interimar a mai spus că între el şi PSD sau USR nu există compatibilitate. Mai ales că cele două partide au avut un rol esenţial în căderea Guvernului pe care l-a condus. „Moţiunea, tot Congresul din 2021 a fost despre lupta mea cu PSD. Faptul că PSD m-a dat jos pe mine şi împreună cu USR este clar că aici nu există compatibilitate. În ceea ce priveşte viitorul, PNL are un mesaj foarte clar: noi suntem aici pentru a implementa liberalismul în România. Ceea ce înseamnă că lucrurile nu sunt compatibele cu ceea ce a spus PSD până acum”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat dacă după perioada de tranziţie de 3 sau 6 luni PSD şi PNL vor putea intra împreună la guvernare, formând USL 2.

Cîţu a mai spus că el l-a propus pe Nicolae Ciucă pentru a fi premier, iar acum este rolul celorlalte partide să fie responsabile şi să voteze Guvernul, scrie alephnews.ro.

Citește și: Toate paturile ATI din România sunt ocupate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:23:44

(VIDEO) Ce măsuri s-au luat pentru a limita răspândirea...

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, șeful DSU, Raed Arafat, și...

ȘTIRI GdS