8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreședintele Braziliei, interzis pe stadion. Nu a prezentat dovada vaccinării

Președintele Braziliei, interzis pe stadion. Nu a prezentat dovada vaccinării

Jair Bolsonaro (66 de ani), președintele Braziliei, nu a putut vedea de pe stadion meciul Santos – Gremio 1-0, din campionatul național, pentru că nu a prezentat dovada vaccinării.

Bolsonaro, acuzat în primăvara anului trecut că a provocat focare de coronavirus prin declarațiile sale controversate referitoare la pandemie, a părut foarte deranjat după ce nu a fost lăsat pe stadion la meciul lui Santos.

Bolsonaro a spus că nu înțelege de ce i se cere dovada vaccinării 

În ciuda faptului că este președintele țării, Bolsonaro a spus că nu înțelege de ce i se cere dovada vaccinării. 

„Am vrut să văd meciul lui Santos, dar mi s-a spus că trebuie să fiu vaccinat. De ce? Eu am mai mulți anticorpi decât cei care s-au vaccinat. Vaccinarea este o decizie personală. Soția mea, de exemplu, a decis să se vaccineze în SUA. Eu, nu”, le-a spus Bolsonaro jurnaliștilor, citat de RMC Sport.

Pe stadioanele din Brazilia se poate intra cu dovada schemei complete de vaccinare

Pe stadioanele din Brazilia se poate intra cu dovada schemei complete de vaccinare sau cu o doză de vaccin și un test PCR cu rezultat negativ.

În Brazilia, 601.266 de persoane au murit din cauza COVID-19, conform raportărilor oficiale, până astăzi. Doar în Statele Unite Americii s-au înregistrat mai multe decese – 734.611.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS