12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate32 de morţi după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie în Nepal

32 de morţi după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie în Nepal

32 de persoane au murit, marți după-amiază, după ce un autobuz a căzut peste 300 de metri într-o prăpastie, în nord-vestul Nepalului, informează myrepublica.nagariknetwork.com

Cel puțin 32 de persoane au fost ucise și 14 rănite în timp ce un autobuz de călători s-a prăbuşit într-o prăpastie în zona Pina Gaaun (Saatmod) din districtul Mugu, marți după-amiază.

Numărul de morți din accidentul de autobuz Mugu a crescut la 32, în timp ce alți patru răniți transportați cu avionul către Nepalgunj și-au dat ultimul timp în timp ce erau supuși tratamentului. 

18 persoane grav rănite în accident au fost transportate la spitale din regiune cu un avion de pasageri și un elicopter militar. Patru dintre acestea au murit după ce au ajuns la spital.

Potrivit primelor rapoarte ale poliției, autobuzul ar fi rămas fără frâne. Imaginile publicate de presa locală arătau epava zdrobită a unui autobuz căzut într-o prăpastie.

Mulți pasageri din autobuz se întorceau acasă din diferite părți ale țării pentru a sărbători festivalul Vijaya Dashami.

Poliția a declarat că majoritatea victimelor sunt muncitori și studenți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS