5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr arestat după ce a găsit un card bancar pe stradă și a cheltuit bani de pe el

Tânăr arestat după ce a găsit un card bancar pe stradă și a cheltuit bani de pe el

Un tânăr din Alba Iulia, de 20 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru că, după ce a găsit pe stradă un card bancar, a efectuat mai multe plăţi cu acesta. Bărbatul, care era sub control judiciar pentru alte fapte, a provocat un prejudiciu total de 800 de lei, informează Digi24.

Poliţiştii din cadrul Alba Iulia au identificat şi reţinut joi un tânăr, de 20 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, potrivit unui comunicat de presă citat de Agerpres.

„La data de 6 octombrie 2021, acesta ar fi găsit, pe o stradă din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia, un card bancar, pe care, în loc să îl predea autorităţilor sau persoanei care l-a pierdut, l-ar fi utilizat, la diverşi comercianţi, efectuând un număr de 12 plăţi, cu valori mai mici de 100 de lei. Prejudiciul total cauzat este în valoare de 800 de lei”, se precizează în comunicat.

Tânărul era cercetat sub control judiciar pentru alte fapte penale, în principal furturi, săvârşite în lunile august şi septembrie.

El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS