17 C
Craiova
joi, 28 septembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateLiderul protestelor antivaccin din Zalău a ajuns în spital cu Covid-19

Liderul protestelor antivaccin din Zalău a ajuns în spital cu Covid-19

Erno Kovacs, un organizator al protestelor anti-COVID și antivaccin din Zalău, s-a infectat cu coronavirus. A ajuns internat în spital, de unde îndeamnă lumea să se vaccineze: „Îmi pare rău că nu m-am vaccinat, nu lăsați să treacă timpul”, informează Hotnews.

Publicația locală Zalău24 relatează că Erno Kovacs, un om de afaceri din Zalău, în vârstă de 50 de ani, a fost o voce vehementă în comunitatea sălăjeană împotriva vaccinării și a măsurilor contra răspândirii virusului SARS-CoV-2. El s-a alăturat mai multor proteste organizate de reprezentanții AUR în mai multe orașe din țară.

Acum bărbatul, infectat cu coronavirusul, își strigă durerea de pe patul de spital. Erno Kovacs recunoaște că a greșit când s-a raliat contra medicilor și a celor care luptau împotriva pandemiei de Covid-19. „Am să promovez vaccinul. Medicii sunt într-adevăr niște eroi, trebuie respectați”, spune el.

„VACCINATIVA DRAGI MEI MIE IMI PARE RAU CA NU MAM VACCINAT . NU LASATI SA TREACA TIMPUL .Îmi pare rau ca am fost contra vaccinări și contra covid Am sa promovez vaccinul Medicii sunt într-adevăr niște eroi trebuie respectați îmi aplec capul im fata lor și îmi cer iertare ptr neîncrederea care lam avut ptr ei” (sic!), a scris Erno Kovacs, marți, pe contul său de Facebook.

Ulterior, el și-a editat postarea de pe Facebook, iar in mesajul editat scrie că „chiar există COVID” și îi îndeamnă pe oameni să aibă grijă de ei. Nu mai apare însă nicio referire la vaccinare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS