10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInspectoratele şcolare trebuie să publice zilnic lista cu grupele şi clasele cu activitatea suspendată din cauza COVID

Inspectoratele şcolare trebuie să publice zilnic lista cu grupele şi clasele cu activitatea suspendată din cauza COVID

Ministerul Educaţiei a transmis, vineri, o circulară inspectoratelor şcolare din ţară prin care solicită publicarea zilnică a claselor şi grupelor care au activitatea suspendată. Ministerul cere inspectoratelor să aibă o secţiune specială pe site-urile proprii cu acest subiect, informează News.ro.

Ministerul Educaţiei transmis, vineri, o circulară inspectoratelor şcolare din ţară prin care solicită publicarea zilnică a claselor şi grupelor care au activitatea suspendată. 

De asemenea, Ministerul solicită inspectoratelor şcolare să intensifice controalele pentru a se verifica respectarea tuturor măsurilor de protecţie în şcoli.  

În plus, ministerul cere ca inspectoratele şcolare şi unităţile de învăţământ să sprijine acţiunile de testare, în conformitate cu decizia CNSU din 30 septembrie, ”în scopul monitorizării permanente şi eficiente a riscului epidemiologic”.  

Potrivit normelor în vigoare, activitatea unei grupe sau a unei clase trece în online la confirmarea unui caz de coronavirus. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS