21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn fost manechin de modă și fondator Pro România Iași este noul șef al ARACIP

Un fost manechin de modă și fondator Pro România Iași este noul șef al ARACIP

Noul președinte interimar al ARACIP – instituție-cheie care acreditează și autorizează toate școlile și grădinițele de stat și particulare – va fi șeful Casei Corpului Didactic Iași, fost fondator Pro România Iași și manechin, Silviu Iordache, potrivit informațiilor Edupedu.ro confirmate de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Iordache va ocupa scaunul lăsat vacant de Alina Paraschiv. Aceasta a demisionat pe 31 august din funcția de președinte al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), la doar o lună după ce fusese numită în locul lui Șerban Iosifescu, acuzând faptul că nu a fost implicată de conducerea ministerului în reorganizarea drastică a agenției prevăzută printr-un proiect de hotărâre de guvern care scădea de la 15 la 4 numărul experților din conducerea ARACIP.

Silviu Iordache este profesor de geografie la Colegiul „Emil Racoviță” din Iași, a fost profesor de religie, învățător, precum și manechin pentru colecțiile de modă ale designerului Cătălin Botezatu, după cum a declarat într-un interviu pentru adevărul.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS