9.7 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitatePoliţist bucureştean, prins drogat chiar înainte să intre în serviciu

Poliţist bucureştean, prins drogat chiar înainte să intre în serviciu

Un poliţist de la Secţia 20 din Capitală este verificat disciplinar după ce a fost depistat sub influenţa drogurilor la intrarea în serviciu, un caz similar fiind înregistrat în luna august în judeţul Prahova, anunță Observatornews.

„În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliţiei Capitalei a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a poliţiştilor, precum şi o testare cu aparatul alcooltest şi aparatul DrugTest.

Unul dintre poliţişti, agent, în cadrul Secţiei 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu şi s-a dispus declanşarea unei verificări disciplinare.

Agentul de poliţie în cauză a fost retras din zona de intervenţie la evenimente şi nu are acces la armament.

Poliţia Capitalei subliniază că nu tolerează abaterile şi asigură că sunt dispuse toate măsurile pentru ca cetăţenii să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate”, se arat[ ]n comunicatul trimis presei de Poliția Capitalei.

În luna august, un poliţist din cadrul Inspectoratului Judeţean Prahova a fost depistat sub influenţa drogurilor în urma unei testări realizate la nivelul instituţiei. Rezultatele au fost înaintate către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Finalizarea proiectului „Achizitie de utilaje la SC SHOPPING JUNIOR...

SC SHOPPING JUNIOR SRL, în calitate de Beneficiar, anunță...

ȘTIRI GdS