0.9 C
Craiova
miercuri, 1 februarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUn englez şi-a lăsat averea personalului unui hotel din Turcia

Un englez şi-a lăsat averea personalului unui hotel din Turcia

Angajatul unui hotel din Turcia, a cărui misiune era să ducă bagajele în camerele turiştilor, s-a ales cu o mică avere după ce un oaspete britanic i-a lăsat o moştenire. Acesta i-a trecut ca beneficiari ai testamentului său şi pe ceilalţi angajaţi ai hotelului din staţiunea turcească Kusadasi, informează Observatornews.

Charles George Courtney a legat o strânsă prietenie cu valetul Taskin Dasdan după ce a stat în fiecare an la Korumar Hotel De Luxe, din staţiunea turcească Kusadasi.

După ce Charles a murit la începutul acestui an, familia sa a rămas uimită să constate că, în testament, cea mai mare parte a moștenirii era destinată să meargă la Taskin. De asemenea, sume de bani au primit şi alți membri ai hotelului.

Taskin a declarat: „Ne-a tratat de parcă am fi făcut parte din propria sa familie. El a contribuit chiar și la educația copiilor mei… Bineînțeles că am fost emoționați”.

Bărbatul a dezvăluit că lucrează ca valet din 1990 și îl cunoștea pe Charles, a cărui vârstă nu este precizată, de mai mulți ani. El a spus că britanicul și-a petrecut vacanțele în fiecare an la respectivul hotel, adăugând că a încercat întotdeauna să-l facă să se simtă binevenit și să facă parte din familie, la fel cum a făcut-o cu toți oaspeții: „La hotel, îi tratăm pe toți în mod egal, îi tratăm ca pe o familie, nu ca pe turiști”.

O moştenire destul de mare cât să nu mai fie nevoie să lucreze vreodată

Valetul a recunoscut că a fost în stare de şoc când i s-a spus despre moştenire: „Am primit un telefon din Anglia după ce Charles a trecut în nefiinţă, spunând că ne-a lăsat o mare parte din moștenirea sa”. 

Vorbind cu presa locală, Taskin a spus că oferta generoasă a inclus și sume mai mici pentru colegii săi de la hotel și a recunoscut că el și ei nu aveau nicio idee că sunt pe cale să obţină un asemenea cadou.

Suma exactă nu a fost dezvăluită, dar se pare că sunt suficient de mulţi bani încât turcul să nu mai aibă nevoie să lucreze din nou. Cu toate acestea, Taskin a spus că își iubește slujba atât de mult, încât intenționează să continue să lucreze.

Camera 401 a devenit cunoscută sub numele de „Camera lui Charlie” pentru a reaminti întotdeauna personalului că britanicul a fost mai mult decât un oaspete, a fost membru al familiei, conform Daily Mail.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS