14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie din microbuzul lovit de tren în judeţul Cluj a murit

O femeie din microbuzul lovit de tren în judeţul Cluj a murit

O femeie, de 40 de ani, care se afla în microbuzul lovit de tren luni, în judeţul Cluj, a murit la spital. Alte opt persoane aflate în microbuz, printre care şi fetiţa femeii, au fost rănite. Singurul care a scăpat nevătămat a fost şoferul autovehiculului, care a fost reţinut de poliţişti.

„Conducătorul auto, în vârstă de 31 de ani, din localitate Dărăbani, judeţul Botoşani, care a condus autovehiculul implicat în accidentul de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Urişor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore”, a anunţat Poliţia Judeţeană Cluj.

Victima este o femeie de 40 de ani, din localitatea Dărăbani, judeţul Botoşani. Aceasta se afla în microbuz împreună cu fiica sa, care a fost rănită grav și transportată la spital cu un elicpoter SMURD. Femeia a murit la spital.

Accidentul a avut loc în localitatea Urişor, unde un tren a lovit un microbuz în care se aflau mai multe persoane.

Nouă dintre cele zece persoane aflate în microbuz au fost rănite. Singurul care a scăpat nevătămat este şoferul. El a fost dus la poliţie pentru a da declaraţii. Opt dintre răniţi au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii au precizat că microbuzul era configurat pentru a transporta opt pasageri plus şoferul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS