5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn incendiu a afectat un restaurant din Brașov şi două depozite de încălţăminte

Un incendiu a afectat un restaurant din Brașov şi două depozite de încălţăminte

Pompierii au intervenit joi dimineață pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit în interiorul unui restaurant din orașul Brașov. Flăcările s-au extins la două depozite de încălțăminte aflate în vecinătatea restaurantului. La fața locului au fost trimise 12 autospeciale, informează Digi24.

Potrivit ISU Brașov, serviciile de intervenție au fost informate la ora 3.18 despre producerea unei incendiu la restaurantul Zorba the Greek situat pe strada Avram Iancu.

ISU Brașov a trimis în misiune opt autospeciale cu apă și spumă, două mașini de tipul autoscară, o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare.

Incendiul s-a propagat rapid la alte două depozite de încălțăminte aflate în vecinătatea restaurantului, până la sosirea forțelor de intervenție. Suprafața totală afectată este de aproximativ 800 metri pătrați.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 07.00. Pagubele sunt importante, dar nu sunt victime, anunță pompierii, care vor stabili pe parcursul dimineții cauza producerii incendiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS