15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer din Craiova a lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la fața locului

Un șofer din Craiova a lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la fața locului

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Craiova, este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. 

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, ieri, 2 august, polițiști din cadrul  Biroul Rutier Craiova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Rîului la intersecția cu strada Brestei, din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La fata locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că un autoturism  care se deplasa pe strada Brestei, din Craiova, ar fi  accidentat o femeie  de 75 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, după care ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

Femeii de 75 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând transportul la spital.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier  precum și conducătorul auto, în persoana unui  bărbat de 65 de ani, din Craiova.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârțirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS