0.9 C
Craiova
marți, 31 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateGata cu procesele! Se știe cine va construi și tronsonul 4 al DE Craiova-Pitești

Gata cu procesele! Se știe cine va construi și tronsonul 4 al DE Craiova-Pitești

CNAIR a redesemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești, ultimul rămas neatribuit.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că vineri, 30.07.2021, s-a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor dispus de Curtea de Apel București prin Hotărârea civilă nr. 1394/2021 pronunțată la data de 24.06.2021 și adusă la cunoștință Autorității Contractante prin Certificatul de grefă în data de 28.06.2021 în cadrul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și Execuție Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 4”.

Astfel, ofertantul desemnat câștigător a rămas ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – Lider de asociere), cu preţul de 617.080.915,60 lei fără TVA. Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 10 ani. Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești are o lungime de 31,88 km.

UMB va construi și tronsoanele 2 și 3 ale drumului expres Craiova-Pitești

Construcția acestui drum expres, tronsonul 4, se desfășoară pe teritoriul județului Argeș și începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localitățile Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1 București – Pitești la km 121+185.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, a mai anunțat CNAIR. Reamintim faptul că UMB va construi și tronsoanele 2 și 3 ale drumului expres Craiova-Pitești. La tronsonul 2 lucrările sunt în stadiu avansat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS