25.8 C
Craiova
duminică, 26 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateOmul de afaceri Ioan Niculae nu va fi eliberat condiţionat

Omul de afaceri Ioan Niculae nu va fi eliberat condiţionat

Tribunalul Constanţa a decis că omul de afaceri Ioan Niculae nu poate fi eliberat condiţionat, decizia instanţei fiind definitivă. Magistraţii au stabilit că Niculae poate formula o nouă cerere de liberare condiţionată după 23 octombrie, potrivit News.ro.

Tribunalul Constanţa a decis, vineri, să admită contestaţia DNA Constanţa împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia din 12 mai, prin care Ioan Niculae putea fi eliberat condiţionat.

„Respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă, privind pe condamnatul Niculae Ioan. Stabileşte termen de reiterare a propunerii după data de 23.10.2021”, se arată în decizia Tribunalului Constanţa.

Decizia instanţei este definitivă.

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat în luna februarie a acestui an, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare. El este acuzat, între altele, că „a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o hotărâre de guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice. Acst lucru ar fi adus InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Copil înjunghiat de un figurant într-o „casă bântuită”

Băiețelul de 11 ani abia începuse circuitul prin „casa...

ȘTIRI GdS