4 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateTraficul rutier este blocat total pe DN 1, la Buşteni

Traficul rutier este blocat total pe DN 1, la Buşteni

Traficul rutier este blocat total, în această dimineaţă, pe DN 1, la Buşteni, din cauza precipitaţiilor abundente și a aluviunilor aduse de apă de pe versanţi. Mai multe case şi un supermarket au fost inundate, anunţă autorităţile.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, circulaţia rutieră este blocată pe DN 1 la km 130, Buşteni, ca urmare a scurgerilor de apă şi a aluviunilor care au ajuns pe carosabil, conform Agerpres. Traficul este deviat prin zona Zamora.

Un supermarket şi mai multe case au fost inundate

De asemenea, reprezentanţii Salvamont Buşteni anunţă că un supermarket şi mai multe case au fost inundate în urma ploilor.

Pentru înlăturarea efectelor vremii intervin echipe de la Salvamont Buşteni, Salvamont Prahova, pompierii din Buşteni şi serviciul specializat al primăriei.

30 de locuinţe au fost inundate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova informează că, în urma unei ruperi de nori, 30 de locuinţe au fost inundate în această staţiune. La faţa locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere, două motopompe şi un echipaj de prim ajutor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS