5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBenone Sinulescu, în stare gravă la Spitalul din Arad

Benone Sinulescu, în stare gravă la Spitalul din Arad

Celebrul artist de muzică populară Benone Sinulescu a ajuns, sâmbătă după amiază la Spitalul de Urgență din Arad, în stare gravă.

Cântăreţul, de 84 de ani, a ajuns la spital conștient cu o ambulanță de tip SMURD pentru a fi supus unor investigații medicale generale. Ela a fost transportat de la un centru de îngrijiri paleative din comuna Vladimirescu, de lângă municipiul Arad.

Potrivit fostului impresar al artistului, Ionuţ Pavel, Benone Sinulescu a fost găsit în stare de inconştienţă în casa sa, iar de acolo a fost dus la un centru de îngrijiri paliative.

Apropiaţii fac acuzaţii grave şi spun că în loc să fie tratat într-un spital de specialitate, a fost transferat la un centru paliativ.

El a ajuns la Spitalul Judeţean Arad după un apel public al fostului său impresar.

Starea lui este gravă, dar, la cererea familiei, medicii au refuzat să dea mai multe informaţii.

Cunoscutul artist Benone Sinulescu s-a stabilit cu soția, de mai mulți ani, în comuna Bârzava, din județul Arad. Aflată pe Valea Mureșului, comuna este situată la 64 de km de municipiul Arad.

Benone Sinulescu s-a născut pe data de 24 mai 1937 în comuna Siriu din județul Buzău. Este unul dintrecei mai îndrăgiți și cunoscuți artiști români.

De-a lungul carierei, a colaborat cu mai mult interpreți de muzică populară printre care, o colaborare foarte apreciată a fost cu celebra artistă Irina Loghin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS