19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr a fost împuşcat mortal în Texas pentru că urina în stradă

Un tânăr a fost împuşcat mortal în Texas pentru că urina în stradă

Un tânăr a fost împușcat mortal în orașul american Houston din Texas, după ce s-a certat cu un localnic supărat că l-a văzut urinând în mijlocul străzii, relatează Insider.

Poliția locală a afirmat într-un comunicat că ofițerii au ajuns la locul crimei joi la ora 22.25, după ce au fost semnalate mai multe focuri de armă pe strada Bunny Run Drive din nordul orașului. Aceştia l-au găsit pe Lester Fuentes-Buezo, de 20 de ani, cu mai multe plăgi provocate prin împușcare.

Paramedicii l-au declarat mort pe bărbat la fața locului.

Poliția afirmă că Fuentes-Buezo a fost văzut urinând în public pe stradă și că un suspect, care nu a fost deocamdată identificat, s-a enervat pe acesta.

„Fuentes și suspectul au început să se certe și ambii bărbați și-au scos armele. Suspectul l-a împușcat pe Fuentes-Buezo și a fugit de la fața locului”, potrivit comunicatului remis de poliția texană.

Fox 5 a relatat că Fuentes-Buezo s-a deplasat în zonă pentru a cumpăra droguri și la un moment dat a început să urineze în mijlocul șoselei, declanșând o confruntare cu mai mulți rezidenți.

Inițial au existat doi suspecți, însă poliția a restrâns cercul după ce a găsit un martor al crimei, potrivit aceleiași surse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS