6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Iohannis: Trebuie să acceptăm că marginea drumului și albia râului nu sunt gropi de gunoi

(VIDEO) Iohannis: Trebuie să acceptăm că marginea drumului și albia râului nu sunt gropi de gunoi

-

Marginea drumului şi albia râului nu sunt „groapă de gunoi”, a afirmat astăzi preşedintele Klaus Iohannis, care participă la o campanie „Let’s Do It, Romania!”, pe râul Argeş, în apropierea localităţii ilfovene Dărăşti.

Declarație de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis

Declarație de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis.

Posted by Guvernul României on Wednesday, June 9, 2021

„Am venit astăzi, aici, ca să adunăm gunoaie, ca să adunăm gunoaie aruncate de concetăţeni de-ai noştri care încă nu au înţeles, din păcate, că natura nu este groapă de gunoi. Pe drumul încoace, probabil aţi observat peste tot gunoaie, moloz la marginea drumului şi cred că este momentul s-o spunem foarte clar şi apăsat – trebuie să acceptăm cu toţii că marginea drumului nu este groapă de gunoi, albia râului nu este groapă de gunoi. Depinde de noi să avem grijă de mediul înconjurător”, a spus Iohannis.

El a subliniat că „nu există viaţă sănătoasă fără un mediu sănătos”. „De aceea, nu e suficient să ne enervăm dacă vedem o grămadă de gunoaie lăsate de cineva care atât a înţeles. Trebuie să facem ceva. Acest ‘să facem ceva’ poate să aibă forma acţiunii de astăzi”, a adăugat şeful statului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS