15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă nominalizări la UNITER și un premiu special pentru Naționalul craiovean

Două nominalizări la UNITER și un premiu special pentru Naționalul craiovean

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova revine în lumina reflectoarelor la Premiile Senatului UNITER din acest an cu două nominalizări, dintre care una pentru cel mai bun spectacol, și un premiu special.

”Ziua a început cu vești bune. Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova este recompensat cu un premiu special acordat de Senatul UNITER și două nominalizări pentru categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar”, respectiv „Cel mai bun spectacol” la Gala UNITER 2021”, transmite instituția craioveană de cultură într-un mesaj pe Facebook.

Astfel, TNC Craiova primește în acest an Premiul special al senatului UNITER pentru Teatrul POESIS – program al Teatrului Național „Marin Sorescu” Craiova și al Teatrului „Nottara” din București. Inițiatorul proiectului este maestrul Emil Boroghină.

La categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” este nominalizată tânăra actriță Costinela Ungureanu, pentru rolul Alexandra din spectacolul „Inimă și alte preparate din carne” de Dan Coman, regia, video și universul sonor Radu Afrim. Aceeași piesă este nominalizată și la categoria „Cel mai bun spectacol”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS