32.6 C
Craiova
luni, 15 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, acuzat de agresiune

Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, acuzat de agresiune

Poliţia statului american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele Brian Hugh Warner, cunoscut ca Marilyn Manson, în legătură cu acuzaţii de agresiune, relatează BBC.

Două capete de acuzare privind agresiunea au fost formulate împotriva lui Manson, în vârstă de 52 de ani. Acestea implică un operator video în timpul unui concert din Gilford, în 2019.

Într-un comunicat, poliţia a spus că Manson şi agenţii lui „ştiu despre mandat de ceva vreme”, dar el nu a făcut niciun efort pentru a răspunde învinuirilor.

Comunicatul emis de Gilford Police Department precizează că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari.

Poliţia a adăugat că agresiunile „nu sunt de natură sexuală”. Manson nu a comentat public în legătură cu această problemă.

La începutul acestei luni, el a fost dat în judecată de o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire. Echipa de avocaţi a lui Ashley Walters a depus plângerea marţi la Curtea Superioară din Los Angeles.

Managementul lui Manson a negat vehement orice acuzaţie de agresiune.

La începutul acestui an, el a fost abandonat de casa de discuri Loma Vista Recordings, după ce actriţa Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani, iar, mai recent, a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală.

Manson a negat şi aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS