17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCîţu: O zi bună să mai demontez un fake news - România, pe locul şase în UE cu o inflaţie de 2,7%

Cîţu: O zi bună să mai demontez un fake news – România, pe locul şase în UE cu o inflaţie de 2,7%

România este pe locul şase în Uniunea Europeană cu o rată a inflaţiei de 2,7%, a declarat, joi, prim-ministrul Florin Cîţu, adăugând că în guvernarea PSD acest indicator a fost cel mai ridicat din UE timp de trei ani.


„O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflaţie. Astăzi, România este pe locul şase în UE cu o rată a inflaţiei de 2,7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creştere economică, cea mai rapidă revenire economică şi am scos România din topul ruşinii. Asta înseamnă guvernare pe principii liberale”, a scris Cîţu, pe Facebook.

O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație….

Posted by Florin Cîţu on Wednesday, May 19, 2021

Potrivit prim-ministrului, Guvernul pregăteşte măsurile pentru perioada post-pandemie şi pentru a asigura „cea mai bună perioadă din istorie” din punct de vedere economic pentru toţi românii.


„Mai clar, România a condus topul ruşinii în UE trei ani la rând când a fost guvernată de socialişti. Rata inflaţiei în guvernarea PSD a ajuns la 5,4%. Nici până azi psd-iştii nu şi-au cerut scuze în faţa românilor pentru o astfel de ‘performanţă’. Cine ştie, poate astăzi este ziua în care îşi vor cere scuze”, a adăugat Florin Cîţu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS