10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSoția ambasadorului belgian în Coreea de Sud a pălmuit angajata unui magazin

Soția ambasadorului belgian în Coreea de Sud a pălmuit angajata unui magazin

Soția ambasadorului belgian în Coreea de Sud invocă imunitatea diplomatică pentru a evita să fie pusă sub acuzare pentru lovirea angajatei unui magazin din capitala Seul, a anunțat poliția locală, scrie Digi24.

Filmarea, realizată de o cameră de supraveghere din magazin, o arată pe soția lui Peter Lescouhier, Xiang Xueqiu, lovind un angajat. Incidentul a avut loc luna trecută.

Angajații magazinului voiau să verifice dacă Xiang Xueqiu părăsește magazinul în propriile sale haine, existând suspiciuni că ar fi furat câteva produse.

Ambasadorul Belgiei și-a cerut scuze ulterior pentru reacția „inacceptabilă” a soției sale.

Incidentul s-a petrecut pe 9 aprilie, într-un magazin de haine din Seul. Xiang Xueqiu, în vârstă de 63 de ani, a petrecut aproape o oră probând haine în magazin, apoi a vrut să plece, scrie presa coreeană.

O angajată a urmărit-o în timp ce părăsea magazinul pentru a se asigura că hainele pe care le purta, care proveneau din același magazin, nu erau noi și neplătite.

Soția ambasadorului s-ar fi întors în magazin după angajată și, într-o confruntare surprinsă de camera de supraveghere, pare să fi împins și lovit o altă angajată.

Poliția sud-coreeană a interogat-o pe Xiang Xueqiu în data de 6 mai. Anterior, ea fusese spitalizată după ce ar fi suferit un atac cerebral, potrivit ambasadei belgiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS