18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCapitala intră oficial în scenariul verde. Se pot organiza evenimente în aer liber cu 300 de participanți

Capitala intră oficial în scenariul verde. Se pot organiza evenimente în aer liber cu 300 de participanți

Capitala intră, de la miezul nopții, în scenariul verde după două săptămâni în care rata de incidență a infectării a rămas stabil descrescătoare. Sălile de spectacol şi restaurantele la interior pot funcţiona cu capacitate de 50%, faţă de 30% în prezent, a declarat, joi, prefectul Capitalei, Alin Stoica, după şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

„Rata de incidenţă a infectării a rămas stabil descrescătoare, sub 1,5 la mie, decizia a fost de a trece în scenariul verde în Capitală şi anume sălile de spectacol pot funcţiona cu capacitate de 50%, restaurantele la interior pot funcţiona cu capacitate de 50%, pot fi organizate evenimente de tip drive-in, de asemenea, evenimente culturale în aer liber cu până la 300 de participanţi”, a informat Alin Stoica.

Pentru ca toți elevii din Capitală să revină la școală este nevoie ca, timp de 14 zile, incidența să scadă sub 1 la mia de locuitori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS