16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn american a omorât 6 oameni ca răzbunare că nu l-au invitat la o petrecere

Un american a omorât 6 oameni ca răzbunare că nu l-au invitat la o petrecere

Anchetatorii din Colorado spun că atacatorul care a împușcat mortal șase persoane la o petrecere aniversară din weekend era supărat că nu a fost invitat și el, scrie Digi24.

Poliția spune că Teodoro Macias, 28 de ani, și-a împușcat mortal iubita, pe Sandra Ibarra-Perez, 28 de ani, și cinci rude ale acesteia, după care s-a sinucis. Atacul a avut loc în Colorado Springs, duminică dimineață. Petrecerea a fost organizată pentru trei persoane, rude între ele, două dintre ele fiind ucise, relatează BBC.

Această tragedie a avut loc la mai puțin de două luni după un atac soldat cu 11 morți dintr-un magazin alimentar din orașul Colorado Boulder.

Un iubit gelos

Poliția spune că atacatorul din Colorado Springs a avut un „conflict” cu familia respectivă la un eveniment anterior și era „un iubit gelos”.

„La baza acestui act oribil este violența domestică”, a declarat șeful poliției din Colorado Springs, Vince Niski. „Când Macias nu a fost invitat la un eveniment de familie, s-a răzbunat deschizând focul”.

El a mai spus că atacatorul a fost extrem de posesiv de-a lungul relației pe care a avut-o cu iubita lui, relație care a durat aproximativ un an.

Trei adolescenți au plecat de la petrecere cu puțin timp înainte de atac și astfel au scăpat cu viață. Trei copii, în vârstă de 2, 5 și 11 ani, au asistat la atac, însă nu au fost răniți, spun polițiștii. În casă au fost găsite 17 cartușe. Cele şase persoane ucise aveau vârste cuprinse între 21 şi 53 de ani.

Atacul a avut loc duminică dimineață, când petrecerea era pe sfârșite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS